Η αγαπημένη racing σειρά έκανε την επιστροφή της το 2017 -γιατί έκανε κι έναν χρόνο… διακοπές- με το Payback, ένα αμιγώς story-driven racing.
Πως τα πήγε αυτή τη φορά;

Γραφικά
Έχετε ήδη καταλάβει πως, ακόμα κι εξομοιωτή… ψαρέματος να βγάλει η EA, θα βάλει το studio που τον αναπτύσσει να χρησιμοποιήσει την FrostBite.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όταν το studio ξέρει να την χρησιμοποιεί -γκουχ γκουχ Mass Effect Andromeda- κι επειδή το συγκεκριμένο [Ghost Games] την αξιοποιεί εδώ και καιρό, ξέρει τι να την κάνει.
Στο σύστημά μου [AMD Athlon X4 950 @ 3.5 GHz, 12 GB RAM DDR4 @ 2400, Nvidia GTX750ti 2 GB VRAM, Windows 10 x64 Home] το παιχνίδι πήγαινε μια χαρά σε 1920×1080 / Auto Graphics Preset -αντίθετα με την προηγούμενη έκδοση που σε κάποιες φάσεις έχανε… τον δρόμο.
Story
Ναι, αφού είναι story driven η φετινή προσπάθεια έχει κι ένα… κλασσικό σενάριο.
Είσαι ο Tyler Morgan και με την ομάδα σου κάνεις… αγωνιστικές τσαχπινιές.
Φυσικά, κάνεις και ληστείες -αλλά είσαι καλό παιδί- και σε μία από αυτές… μπλέκεις.

Όπως καταλαβαίνετε, ατιμασμένος και αδικημένος Νίκο Ξανθόπουλ…ε, Tyler, πρέπει να πάρεις το αίμα (και την ομάδα σου!) πίσω…
Πες και κάτι αρνητικό…
Κατ’αρχάς ενώ η σειρά έδειχνε να μπαίνει στα αγαπημένα μονοπάτια [παραμετροποίηση και τα σχετικά] κι εκεί που λες πως κάνει ένα βήμα μπρος τελικά κάνει και τρία άλματα πίσω.
Κι αυτό γιατί το tuning έχει γίνει σαν… παιχνίδι κινητού.
Το κατάστημα ανανεώνει το απόθεμά του σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα [με χρονόμετρο για να ξέρεις, κακόμοιρε racer, πόσος χρόνος σου απομένει].

Δεύτερον, το παιχνίδι σε βάζει να φτιάξεις offroad, racing, drift και drag αμάξια κι εκεί που λες πως θα κάνεις αντίστοιχες κούρσες έρχεται το… dragάμαξο και πρέπει να τρέξει ένα sprint.
Duh…
Να το τιμήσω;
Αν σε κάποιον άρεσε το προηγούμενο παιχνίδι τότε ναι.
Είναι μια βελτιωμένη έκδοση, ακόμα και με τα ψεγάδια του.
Αν όμως κάποιος περίμενε το ΠΑΛΙΟ Need For Speed… ας το αφήσει καλύτερα.
Βαθμολογία – Trailer – [PC] Buy Link
Αγοράστε το παιχνίδι από την Origin.
Βαθμολογία
7.5/10

Κατηγορίες: Παρουσιάσεις

Blackfox

Sierra. Tango. Oscar. Papa.

Αρέσει σε %d bloggers: