Κάποτε, στα παλιά τα χρόνια που οι ευρυζωνικές συνδέσεις ήταν ένα ωραίο ανέκδοτο, υπήρχε μια σειρά που στην πρώτη σαιζόν της είχε κάνει πάταγο – το Prison Break.

Στην πρώτη του σαιζόν ο ήρωάς μας -Μιχαλάκης Σκόφιλντ για τους φίλους- μπήκε μέσα στη φυλακή με σκοπό να αποδράσει μαζί με τον αδελφό του -κι όλα αυτά χάρις σ’ ένα περίτεχνο σχέδιο που είχε κρύψει… πάνω στο σώμα του με τη μορφή της δερματοστιξίας [=tattoo, Άκη.] 🙂

Η σειρά ανανεώθηκε για άλλες 3 σαιζόν [τότε] και κάπου… έχασε τον δρόμο της -στην 4η σαιζόν ο Μιχάλης είχε γίνει ο… υπερκατάσκοπος των 5 Ηπείρων που είχε μπλέξει με κάτι… Σκύλλες και κάτι Χάρυβδες.

Σενάριο
…και φτάσαμε στην 5η σαιζόν κι όλοι λέγαμε, δεν μπορεί, θα έχει πάρει ο δημιουργός το μήνυμα πως όλη η επιτυχία σε αυτή τη σειρά ήταν ό,τι σχετιζόταν με τη φυλακή.
Και βλέπουμε τα teaser, ο Μιχαλάκης στη φυλακή (αυτό το είχαμε ξαναδεί) κι ο αδελφός με… κάποιους από την παλιοπαρέα να πάνε να τον σώσουν!
Ώπα, λέμε, εδώ είμαστε!
Αποτέλεσμα
…και μετά παρακολουθούμε όλη τη σαιζόν και… θέλουμε να κοπανήσουμε το κεφάλι μας γιατί προφανώς, ο δημιουργός δεν κατάλαβε έναν @!#$@! από τα μηνύματα των θεατών.
Ο Μιχαλάκης τώρα πια είναι υπερκατάσκοπος της CIA, και τον κυνηγάει κάποιος Ποσειδώνας που -φυσικά- έχει και κάναδυο εκτελεστές να του βρίσκονται.
Αρνητικά
  • 9 επεισόδια, κι όμως, με 5 -και πολλά λέω- θα μπορούσε να ήταν μια χαρά.
  • Σε μια σειρά που τα tattoos έπαιζαν ρόλο, σ’ αυτή τη σαιζόν ο αριθμός tattoo που ήταν πραγματικά σημαντικός είναι απογοητευτικός. Μόλις ένα.
  • Σάρα, Λόρι, όπου κι αν παίζει αυτή όλο κλαίει. Φτάνει.
Θετικά
  • Ο T-Bag. Ο Σούκρε [έστω και για λίγο]. Ο C-Note.
  • Ωραία εκτέλεση του τέλους του σχεδίου του Μιχάλη. [Δεύτερος πόντος για τον T-Bag].
  • Ο Μιχαλάκης κι ο αδελφούλης του. Αυτοί οι δυο είναι ωραίο πακέτο.
Να τη δω;
Ναι αν έχεις δει τις προηγούμενες σαιζόν αλλά μην περιμένεις κάτι τόσο καλό.
Όχι αν δεν έχεις δει τις προηγούμενες σαιζόν.
Να πας να τις δεις και μετά… δες κι αυτή.
Βαθμολογία
6.5/10
Trailer

Κατηγορίες: Παρουσιάσεις

Blackfox

Sierra. Tango. Oscar. Papa.

Αρέσει σε %d bloggers: