Φίλε μου Χρίστο που έχεις Windows Phone 10 και θες να σώσεις τα δεδομένα σου, πρέπει να συνεχίσεις να διαβάζεις το παρόν!

Κι αυτό γιατί, κακά τα ψέματα, δεν έχουμε και πολλές εναλλακτικές σε ό,τι αφορά το browsing στο λειτουργικό σύστημα των τηλεφώνων μας.

(Όχι ότι έχουμε πολλές επιλογές για όλα τα άλλα, ας μην το συζητήσουμε τώρα όμως…)

Η βασική επιλογή, Microsoft Edge, φαίνεται να… έχει ξεχάσει πως τα δεδομένα κάποιου -όταν αξιοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας- δεν είναι… ατελείωτα.

Στα 8 [και προσέχω τι λέω γιατί από τα 8.1 η Microsoft απενεργοποίησε αυτή τη δυνατότητα] ο Internet Explorer φρόντιζε γι′ αυτό, τώρα που έχουμε Windows 10 τι κάνουμε;

Υπήρχε [και λέω «υπήρχε» γιατί στο δικό μου κατάστημα δεν εμφανίζεται πια ως «μη διαθέσιμο στη χώρα μου»!] ο Opera που έκανε συμπίεση δεδομένων και είχε και ΔιαφημιστοΚόφτη™ μα, τώρα πια… το χάος.

Ή μήπως όχι;

Φίλε Χρίστο που αντέχεις να διαβάζεις ακόμα, σπεύσε κατέβασε αυτόν τον εκπληκτικό browser που είναι… μνημειώδης [see what I did there… hehe]!

Ο Monument Browser σου προσφέρει:

  • Adblock!
  • Data Compression!
  • Picture-in-Picture Browsing! [πρέπει να το δεις. Δυο σελίδες σε μια οθόνη!]
  • PDF αποθήκευση των σελίδων!
  • Background αποθήκευση των αρχείων, ακόμα κι αν τον κλείσεις!

Κι όλα αυτά, στη ΔΩΡΕΑΝ έκδοση [που ΔΕΝ σου πετάει διαφημίσεις]!

Θέλεις να τον δοκιμάσεις;
Κάνε κλικ εδώ.

Εγώ ξέρω πως είναι η πρώτη αγορά που έκανα για το κινητό [χωρίς να «απαιτείται» μιας και ο browser είναι πλήρως λειτουργικός], 1,49€ δεν είναι ούτε μια… ζαμπονοτυρόπιτα.


Blackfox

Sierra. Tango. Oscar. Papa.

Αρέσει σε %d bloggers: